2017. február 1., szerda

Karriercoaching

Kedves Olvasóm!

Mai témánk: álláskeresés hirdetéseken keresztül.

Sokszor tapasztaltam saját bőrömön is, hogy nem olyan egyszerű magunkat "eladni" a munkaerő piacon, megtalálni a megfelelő munkakört, munkahelyet.

Vajon miért?

Most egy érdekes játékra szeretném felhívni a figyelmedet, remélve ezzel a bejegyzéssel kicsit segít jelenlegi helyzeteden.

 Ugye, általában az álláshirdetésben a megbízó körvonalazza, hogy milyen pozícióra milyen típusú embert keres., milyen időintervallumra.

 Fordított álláshirdetésben (amikor Te keresel munkát) a munkavállaló írja le erősségeit, készségeit, képességeit, de azt is, milyen dolgok érdeklik, mit tett le eddig az asztalra, mit tudna felkínálni egy cégnek, megbízónak,
Nem motivációs levelet ír, mert nem egy konkrét állásra pályázik, hanem általánosságban, mintha ő adna fel hirdetést, hogy íme - itt vagyok, ilyen vagyok, kinek kellek és milyen pozícióra. Amikor elkészülsz a kb. féloldalnyi irománnyal,  rövid szünet után vegye kézbe, olvassa vissza és mondja el, ha ilyet kapna valaki mástól, mit javasolna, milyen állást töltsön be, értékes ember e az illető stb,

Nagyon sok ember nem is tudja, mit akar igazán.
Csak sodródik az életben, munkakörből - munkakörbe, sajnos!

Karriercoaching során épp erre van lehetőség, hogy megtalálhassa életfeladatát, azt a munkát, ami nemcsak pénzkereset, hanem kiteljesedés, önmegvalósítás is.

Itt bátran szárnyalhatunk - ez még csak helyzetfelmérés, utána jön a többi fázis.
Gyere kérj  egy szuperhatékony iránymutatás konzultációt, ha úgy érzed, hogy elakadtál, válaszokat
keresel, van egy azonnali megoldásra váró életviteli problémád!

Mikor ajánlom Neked?

Ha több probléma kör foglalkoztat egyszerre és szeretnél tiszta képet arról, hogy milyen módon és összefüggésben dolgozz rajtuk.
Ha van egy olyan életviteli elakadásod amivel régóta küzdesz és szeretnél végleges, gyakorlati megoldásokat találni a kiváltó okokra.
A konzultáció menete

Konkretizáljuk a téged foglalkoztató kérdést és meghatározunk rá egy olyan célt, ami a lehető legrövidebb idő alatt elvisz téged a megoldáshoz.
A célodhoz egy konkrét akció tervet dolgozunk ki, ami pontosan tartalmazza, hogy mit kell tenned, milyen információra, erőforrásokra, lépésekre van szükséged a célod megvalósításához.
Rávilágítunk arra, hogy a személyiséged melyik aspektusai jelentik a legnagyobb gátat a célod megvalósításában. Ezeknek a személyiség jegyeknek a megerősítéséhez kidolgozunk egy személyiség edzéstervet.
Miben más az iránymutatás konzultáció mint a többi?
Rendkívül gyors és hatékony formában zajlik azaz nem kelllighthouse hónapokig konzultációkra járnod. 
Bármilyen életviteli kérdéssel is jössz, általában 4 -6 alkalom elég, hogy lásd a helyes irányt és a kezedben legyen egy konkrét akció terv, ami megoldást jelenti a kérdésedre.
Holisztikus módon történik, azaz a teljes embert nézzük. Figyelembe vesszük a körülményeidet, a lehetőségeidet, a személyiséged egyediségét. Nem sablonokat kapsz, hanem egy olyan, azonnali megoldást ami csakis neked szól és tényleg abban a problémában segít, amivel az első konzultáción megérkeztél.
A konzultáció időtartama: 60 - 90 perc
A konzultáció helyszíne:  online úton veheted igénybe
A konzultáció díja online úton:     10000 Ft,
A konzultációkra teljes  ár visszafizetési garanciát vállalok! 
Amennyiben nem vagy elégedett az eredménnyel, akkor a vendégem voltál erre az alkalomra.
A jelentkezéshez kérlek, itt add meg adataidat:

coachingonline2013@gmail.com

Nincsenek megjegyzések: