2016. szeptember 3., szombat

Magamról röviden

Kedves Látogatóm!

Örömmel veszem és megtisztelsz azáltal, hogy épp az oldalamon jársz és olvasod.
Mi még nem ismerjük egymást, de hamarosan egy közös coaching próba "nulladik" ingyenes ülés által ez megváltozhat.

Először is enged meg, hogy pár sorban a  belső világomat,  tapasztalataimat megosszam Veled.

Kislány korom óta tudtam, hogy sokat fogok utazni a Világba és rengeteg új emberrel fogok megismerkedni. Mindig is szabad akartam lenni és szárnyalni, mint most is. Gyerekkori álmom jégtáncos volt, de ebből nem lett semmi. Ugyan körbejártam majdnem a nagyvilágot, de nem a jégen. Sok - sok embert ismertem meg ezáltal, rengeteg lélekkel, életszemlélettel gazdagodtam és nemutolsó sorban új országokkal. Nyilván ebből levonva a tanulságokat. Dolgoztam irodai területen Budapesten, ahol kicsit korlátozva éreztem magam, mert nem tudtam eleget utazni, holott külföldi kapcsolat tartó voltam, kül és belkereskedelmi területen. Diplomámat tekintve Nemzetközi Szakreferens végzettségem van. Mindig érdekelt a tanulás, de ezt a pár évet lehet inkább másra fordítottam volna.

 Amikor a korábbi cégnél közös megegyezéssel felmondtunk épp azon vettem észre magam, hogy az Operában szilveszteri bálon azt mondogattam mindig:" Ich komme aus München". Holott én még Budapesten éltem. Miért is mondom ezt most így el? Mert látod, én még nem is éltem kint az országban, de lélekben - vizióm által én már ott éltem. Mindez a valóságban is így lett.  Miután az irodai munka kinőtte magát a fejembe, országot váltottam: Németország - azon belül pedig München. Ez volt a célom évek óta.
Rengeteg új dolgot tapasztaltam, teljesen új kultúra vett körbe, új szokások, új életszemlélet, új kihívások, új lehetőségek az Élet bármely területét tekintve. Nem mondom, hogy mindig könnyű dolgom volt, de hálás vagyok a német sok sok évnek, amit kint töltöttem. Kaptam meleget és hideget is egyaránt, de egyedül is remekül vettem az akadályokat, mert szeretem a kihívásokat. Nem a félelmekre koncentráltam, hanem a megoldásokra. Mint mindíg! Csak ez tud előre vinni mindenkit, csak bízz a képességeidben, mert több vagy annál, mint amit elhiszel magadról. Hidd el! Én a bőrömön tapasztaltam kint minden nap, amiért hálás vagyok a mai napig. Hazudnék, ha nem hiányozna München, de jelenleg Budapesten élek.

Ott ismerkedtem meg a coaching erejével. Valahogy azt éreztem nekem többre van szükségem, mint csak maga az ország varázsa, mi az amit még jobban tudok hasznosítani? Rólam azt kell tudni, hogy ha elérek egy célt, mindig keresem a következő lehetőséget, mi még?
 Mi az amit még nem próbáltam ki, de érdekel és akarom!
 Ennek vannak előnyei és hátrányai is természetesen, nem vagyunk egyformák. Ettől szép az Élet, mindenkit fogadjunk el olyannak, amilyen. Feltétel nélküli szeretettel.

Coachingot online úton vettem igénybe, mivel nem egy országban tartózkodtam a hölggyel. Ő Dubaiban élt én pedig Münchenben. Heti egy alkalommal voltak az online coaching ülések ahol lépésről - lépésre haladtunk közösen a célom felé. Három hónap elteltével, amikor betöltöttem a 40. élet évemet, épp Mexikóból tértem vissza Európába, egyszercsak minden beindult. 
Az összes lépések, tervek, cselekvési sorozat amit az ülések által végig vettünk. Akkor döbbentem rá, hogy ez működik és minden lehetséges.Minden kívánságom, célom valóvá vállt. A fókusz mindig a célon volt és soha nem engedtem magam elterelni róla.

Azóta elvégeztem a Pro Bona Coach Akadémián (2013) coaching képzést, amit a végzettségeim között megtalálsz a honlapomon. Agykontrol / Dr. Domjan László (2012), Sikerkód 1 -2 / Szalay Ádám (2011,2012) ThetaHealing/ Nagy Szilvia, Gordon &T.A. Coach képző Akadémia 1. modulja/ Személyes hatékonyság fejlesztése / Viziné (2013)


Ha nekem sikerült, garantálom Neked is fog.


 Rakjunk rendet a gondoltaidban, hitedben, magadban és a változásodban.
Nincsenek megjegyzések: